Klantenservice

Douchewarmtewisselaar has service hoog in het vaandel staan. Ons streven is om dit bij elke klant zo goed mogelijk te laten. Dit doen we op verschillende manieren:

Onder ander maken we gebruik van Thuiswinkel Waarborg en SSL Certificaat. Verder willen we u graag informeren over de garantievoorwaarden, het bestelproces, de betaalmethoden, de klachtenprocedure, algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en het herroeppingsformulier.

Veiligheid
Triodosbank
Garantievoorwaarden
Bestelproces
Betaalmethoden
Klachtenprocedure

Veiligheid

V eiligheid is een belangrijk thema voor webwinkels en hun klanten, ook als het gaat om gaat. Thuiswinkel.org neemt haar verantwoording door webwinkels regelmatig te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. Daarnaast worden leden getoetst op veiligheid van persoonsgegevens en gescreend op veel voorkomende kwetsbaarheden. De veiligheid van webwinkels is echter altijd een momentopname. Veiligheid van webwinkels is daarom op de eerste plaats de verantwoordelijkheid van webwinkels zelf. Het Thuiswinkel Waarborg biedt geen garantie voor 100% veilige webwinkels, maar helpt hun webwinkels veilig te maken.

Aansluitend aan de veiligheid toetsing van Thuiswinkel Waarborg heeft ook Douchewarmtewisselaar.nl ook het SSL-Certificaat. 

Wat is SSL?

SSL wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internet, zoals online aankopen, financiële transacties van het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie in het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn. Websites gaan dood in deze adresbalk. Zo ziet u op uw inlogpagina van uw bank. Voor een SSL verbinding is een SSL Certificaat noodzakelijk. 

De betekenis van SSL

SSL staat voor Secure Sockets Layer. De derde versie van SSL was aan de basis van het Transport Layer Security (TLS), de huidige uitvoering van SSL. Maar de naam SSL wordt nog steeds gebruikt als het gaat om het beveiligen van de internet.

SSL biedt vertrouwen

Een SSL-certificaat is erg erg belangrijk voor de identiteit van de website en de eigenaar daarvan. Het geeft vertrouwen. Bezoekers van de website weten dat er veilig met hun gegevens is omgegaan en kwaadaardig. Door het certificaat weten ze bovendien dat de gegevens alleen bij de eigenaar komen. Ook het belang van een gerenommeerd merk, dat bekende staat om een gedegen validatie en door grote bedrijven wordt gebruikt, mag niet worden onderschat. Door een bepaalde naam zal bezoekers de site rekenen vertrouwen.

SSL en wetgeving 

In de natte staat is het verplicht om het verzenden van gegevens via internet te beveiligen. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert necessair use from SSL Certificate.

Triodosbank

Met geld kun je de wereld veranderen, wat jij met je euro doet, maakt veel verschil. Vanuit die gedachte financieren wij al meer dan 35 jaar positieve verandering. Douchewarmtewisselaar.nl part of the triodosbank, darewewtutshandel.nl Er ligt een grote kans om een positieve verandering te krijgen. Want iedereen kan in zijn eentje de wereld veranderen, maar iedereen wel. Wil graag douchewarmtewisselaar.nl beaamt: gebruik je hoofd, volg je hart. 

Garantievoorwaarden

Dekking en gebied
De landengarantie is van toepassing op alle producten. Onderstaande garantievoorwaarden gelden voor producten van Douchewarmtewisselaar.nl die worden verkocht in Nederland vanaf 01-01-2016 (te zien het "product") en garantie expliciet op het product garantie is verleend.

Garantietermijn
Douchewarmtewisselaar.nl is dat het product vrij is van product- en fabricagefouten die worden gebruikt en gebruikt worden als gebruiks- en onderhoudsvoorschriften. . De garantietermijn gaat in de datum van verkoop in de webwinkel door de gebruiker.

Wettelijke garantie
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Fabrieksgarantie
Maakt niet uit de wettelijke garantie blijkt ook de garantie van douchewarmtewisselaar ook een fabrieks garantie. Indien de zaak een materiaal- of fabricagefout uitvoert kan DSS (leverancier) er voor kiezen om de zaak te herstellen indien herstel op bezwaren stuit.

Uitsluitingen
This garantie geldt Niet voor: (a) Slijtage, corrosie, verkleuring en veroudering ten gevolge van normaal gebruik en normale opslag; (b) schade ten gevolge van verkeerd en / of onoordeelkundig onderhoud; (c) schade aan het product, zoals merk, water, damp, vloeistof, ijs, verkeerde toepassing, verwaarlozing, verkeerd gebruik.

Inroepen van de waarborg
Indien u een beroep doet op deze garantie dan dient u douchewarmtewisselaar.nl in kennis te stellen van het gebrek aan een redelijk gebrek aan enig gebrek voor de afloop van de garantietermijn. De adresgegevens van douchewarmtewisselaar.nl kunt u vinden op de contactpagina. Bij Het inroepen van de garantie dient Het product (van Het gebrekkige Onderdeel) en Een dergelijk Bewijs (in overlegd te Worden.

Aansprakelijkheid
Bij volledige Vervanging van Een product Gaat de Wettelijke garantie Termijn Opnieuw Lopen . In elanden Geval, en voorzover Wettelijk Toegestaan in English land van aanschaf van het product, is Douchewarmtewisselaar.nl niet winst voor winstderving, gevolgschade, indirecte schade van andere bijzondere vormen van schade.

Bestelproces

In de webshop van Douchewarmtewisselaar.nl kunt u de producten kiezen die u wilt gaan besparen. Bij het openen van het product verschijnt het scherm met de uitgebreide informatie over het product. Hier vindt u onder andere de product met eigenschappen. Option kunt u hier de keuze voor de aansluitset van de versie van het product. Alle prijzen zijn inclusief (Btw, verzendkosten, etc.) In talen gevallend dient u verplicht een keuze te maken tussen bepaalde producten. Als er naar de betaalrekening wordt gegaan, wordt duidelijk wat de eindprijs is. Hierna volgt het invullen van de gegevens, het controleren van de gegevens en het betalen. Mislukt u niet, neem contact op met Douchewarmtewisselaar.nl

Bedenktermijn
Bij douchewarmtewisselaar.nl heeft u een bedenktijd van 30 dagen. Dit is wettelijk vastgelegd om de consument te beschermen. Wilt u een product retourneren dan kan dat via ons herroepingsformulier. Douchewarmtewisselaar.nl betaalt het volledige bedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terug. Wel mogen wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Levertijd
Doorgaans Worden bestellingen Binnen 3 werkdagen bezorgd deur our Vaste bezorgdienst UPS. De klant ontvangt een Track & Trace-code wanneer het pakket is verstuurd vanaf het distributiecentrum. UPS levert van van maandag tot zaterdag. Bent u niet thuis dan ontvangt u bericht van UPS en wordt het product de volgende dag opnieuw aangeboden. U kunt via de site van UPS een ander moment van aflevering kiezen. Het product wordt niet afgeleverd bij een afhaalpunt en dus altijd bij u thuis afgeleverd. Mocht u dit wensen, dan kan het zijn dat u ons niet op de hoogte stelt. Hierover zal Douchewarmtewisselaar.nl met u contact opnemen.

betaalmethoden

Bij Douchewarmtewisselaar.nl wordt gebruik gemaakt van drie betaalmogelijkheden: Ideal, Afterpay en Mastercard. Voor alle betaalmogelijkheden worden geen extra kosten in rekening gebracht. 

ideaal

Betalen met iDEAL is betalen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken. When u at a webwinkel the iDEAL betalen.

In een paar stappen is de betaling gedaan:

 1. U kiest voor iDEAL als betaalmethode.
 2. U hebt uw bank.
 3. U komt rechtstreeks in het internetbankieren van uw bank en logt in op de voor u bekende manier.
 4. De gegevens van uw betaling zijn goed en u keurt de betaling goed.
 5. Uw bank toont direct een bevestiging van de betaling.
 6. U keert terug naar de webwinkel; bestelling en betaling geslaagd!

In de taal van de iDEAL-betaling staat altijd de naam van de organisatie vermeld waaraan u heeft betaald. Het kan niet voorkomen dat de naam van de begunstigde niet wijst omdat een organisatie het innen van betalingen heeft uitbesteed aan een derde partij. Zo'n partij wordt ook een Collecterende Payment Service Provider (CPSP) genoemd. De naam van de CPSP staat dan ook (als eerste) op uw gewonnenegezicht vermeld. Voor u maakt dat geen verschil. Uw betaling komt via de CPSP bij de terecht partij terecht.

AfterPay 

Betalen doe je achteraf, pas je de daad veilig hebt hebt. Dan weet je zeker wat het product is, en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zo beschermen wij ju als consument, dat is wel zo prettig.

In een paar stappen is de betaling gedaan:

 1. U kiest Afterpay als betaalmethode.
 2. U gaat een overeenkomst aan met Afterpay
 3. De gegevens van uw betaling zijn ingevuld en u keurt de betaling goed.
 4. U ontvangt het product thuisgeleverd,
 5. U betaalt binnen de termijn en de betaling is geslaagd!

 Bestel je bestelling per e-mail. Deze kan direct via de betaalknop van binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account.

CreditCard

Betalen met Creditcard bent u verzekerd van aflevergarantie en opstalverzekering.

In een paar stappen is de betaling gedaan:

 1. U kiest Creditcard als betaalmethode.
 2. U kunt kiezen uit de volgende Creditcard betaalmogelijkheden. Mastercard, American Express, Dankort, Maestro, MasterCard, Visa, Visa Electron en VPay.
 3. U vult uw gegevens is.
 4. U vult de gegevens aan met cvc-code en / of aanvullend wachtwoord.
 5. De gegevens van uw betaling zijn ingevuld en u keurt de betaling goed.
 6. Uw bank toont direct een bevestiging van de betaling.
 7. U keert terug naar de webwinkel; bestelling en betaling geslaagd!

Aflevergarantie:
Met de Aflevergarantie heeft u recht op waar voor u heeft. Kortom: is een besteld u heeft niet een verkeerd artikel gekregen? Dan kan ICS de betaling voor u terugdraaien als u er zelf niet uitkomt met de verkoper. Dit is vooral bij online shop erg handig.

Aankoopverzekering:
Met de Aankoopverzekering zijn uw vorderingen standaard 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging, als u met creditcard betaalt. Dit geldt ook bij online aankopen.

Klachtenprocedure

Douchewarmtewisselaar.nl worry to your questions heeft over de webshop en / of de noted service. Echter staan we hier wel voor open en proberen we onze producten en / of services op aan te passen. Voor het indienen van klachten kunt u terecht op het contactformulier. Vermeld duidelijk wat u klacht is en Douchewarmtewisselaar.nl zal contact met u opnemen om een oplossing te vinden.

Douchewarmtewisselaar.nl reageren binnen 14 dagen inhoudelijk op uw klacht.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Verder kunt u meer informatie vinden over:

Algemene voorwaarde (link naar aparte pagina)

Herroeppingsform ulier  (link naar aparte pagina)

Copyright © 2016 Douchewarmtewisselaar.nl